Eigen sinterklaas televisie serie


Al vele jaren maken wij TV programma`s met Sinterklaas en zijn pieten. Het begon allemaal met een You Tube reallife soap rond de pietenband Re-Piet! Een jaar later hebben wij er echt een leuke serie van gemaakt en werden al onze TV programma`s uitgezonden door Midvliet TV. Ruim 1,7 miljoen TV-aansluitingen kunnen deze zender ontvangen. De rest van Nederland kan het via een live stream volgen.

In 2015 zijn wij een samenwerking begonnen met Stichting Buren (regionale voedselbank). Samen gaan wij ieder jaar opzoek naar gezinnen die door hun financiele omstandigheden geen Sinterklaas kunnen vieren. De kinderen van deze gezinnen worden dan uitgenodigd om samen met ons een geweldig Sinterklaasfeest te vieren, live op TV. De Sint laat hun wensen in vervulling gaan en geeft prachtige cadeautjes weg.

In 2017 hebben wij ervoor gekozen om niet vanuit de studio een live programma te maken, maar met de kinderen op bezoek te gaan bij Sinterklaas op zijn kasteel. Hier moesten de kinderen helpen door middel van spellen de cadeautjes terug te vinden. Voor het komende jaar werken wij aan een nieuw format. De naam is Pieten Strijd en zal in 2018 weer op TV te zien zijn.


Bent u opzoek naar een Sinterklaas of pieten voor uw programma of een partner bij het maken van Sinterklaas televisie kan u contact met ons opnemen.


De Serie Oh.. kom er eens kijken kan u hier terug kijken!