Sinterklaas Entertainment

Bij ons staat het perfect organiseren van de beleving van het Sinterklaassprookje centraal. Vanaf de uitnodiging tot eventueel een Sinterklaaspakket (cadeau) en alles daar tussen. Het moet een bijzondere ervaring zijn en een blijvende herinnering. Door onze grote ervaring weten wij precies wat de kinderen willen en verwachten. Het is zelfs mogelijk om het evenement geheel naar uw wens aan te passen. Waardoor uw Sinterklaasfeest met één van onze shows gegarandeerd een succes wordt! Hier de extra mogelijkheden en het sinterklaas entertainment om uw sinterklaasevenement nog unieker te maken:

Video uitnodiging


Om de totaal beleving nog verder door te trekken is er de video uitnodiging. In een mooie professionele video nodigt de goedheiligman en pieten (dezelfde als op uw bedrijf komen) de kinderen en uw werknemers uit voor uw Sinterklaasfeest. Aan het eind van de video is een op maat eind aan de video. Waar alle gegevens verschijnen. Zo komt uw logo, datum, tijd en locatie in beeld. Het verhaal start al voor dat uw evenement is begonnen.

feesten-met-sinterklaas-sinterklaashow-voorprogramma-sint-videoboodschap.jpg

BOEKT U ÉÉN VAN ONZE SHOWS VOOR 10 APRIL 2019! Dan krijgt u deze video uitnodiging GRATIS!

De video zetten wij op YouTube. Afgeschermd, zodat het alleen te zien is als u de link heeft! Deze link kan u in een email of nieuwsbrief plakken. Zo zien alleen uw gasten de video.

Knutselhoek


Het komt vaak voor dat kinderen veel te vroeg aanwezig zijn voor de show gaat beginnen. Daarom hebben wij een knutselhoek. Onderleiding van één van onze zwarte pieten kunnen de kinderen knutselen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan u kiezen dat de kinderen een feestmuts, mijter, pieten baret of een verlanglijstje gaan knutselen. Ook kan de knutselhoek afgestemd worden op de show. Zodat het verhaal van de show al begonnen is voor de Sinterklaasvoorstelling zijn aanvang heeft.

Ballon Piet


In de show Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas worden door de presentator ballonfiguren gemaakt en uitgedeeld. In de show (show 1) is het onmogelijk om voor iedereen een ballon te maken. U kan ervoor kiezen om de Ballon Piet bij te boeken. Die maakt dan na afloop van de show ballonfiguren en kan deze uitdelen.

blokjewit~ballonpietenAF.jpg

Op deze manier heeft ieder kind een ballon. De Ballon Pieten zijn prachtige zwarte Pieten, in hun kostuums zijn heel veel ballonnen verwerkt. Deze ballonkunstenaars maken vliegensvlug van ballonnen allemaal figuren zoals hondjes, zwaantjes, konijntjes, feestmutsen of een inktvis. Ook is ons Sinterklaaspakket 4 een oplossing voor dit probleem!


Meet and greet


Zou u een blijvende herinnering willen creëren na afloop van de show? Dan is dit een bijzondere uitbereiding na één van onze shows. Want welk kind wil er niet op de foto met Sint Nicolaas? Wij plaatsen een troon met een decor er achter. Natuurlijk kleden wij de set aan met wat Sinterklaas decoratie. Na afloop van de show zal Sinterklaas plaats nemen in de troon. Vergezeld van een zwarte piet zit hij klaar om alle kinderen te begroeten en met dus ook iedereen op de foto te gaan. Elke ouder mag een foto maken van de Sint en hun zoon of dochter. Dit kan met hun smartfoon.

Professionele foto

U kan ook kiezen voor een extra optie met een professionele fotograaf en direct de foto geprint. Eventueel met uw logo, datum of andere tekst mee geprint op de foto. Dus na de foto loopt het kind naar een zwarte piet die naast de troon staat. Hier kan het kind meteen de foto ophalen en heeft het een unieke blijvende herinnering aan uw evenement.


Aankomst van sint bij uw bedrijf


Wij krijgen ook regelmatig de vraag van bedrijven of de aankomst van de Sint (Welke bij de show horen), of die ook extra bijzonder kunnen? Dit is natuurlijk geen probleem. Of u nou wil dat Sint Nicolaas aankomt met een politieauto of op de rug van zijn trouwe schimmel Amerigo. Wij kunnen alles regelen. Tevens is het mogelijk om een echt pieten ballet toe te voegen aan de shows. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Piet Picasso


Misschien wel het leukste sinterklaas entertainment wat wij aanbieden naast onze shows is ons nieuwe karakter Piet Picasso. Deze getalenteerde tekenpiet kan alles tekenen wat u maar kan verzinnen. Daarom bieden wij ook meer opties aan. De Mega Kleurplaat is wel de leukste en de meest succesvolste van deze bijzondere piet van Sinterklaas. Maar ook als sneltekenaar is Piet Picasso in te zetten. Hij komt dan met een houten ezel met daarop een gouden lijst waar hij de tekeningen op zal creëren. Boek nu deze absolute knaller voor uw sinterklaas evenement. klik hier voor meer informatie over Piet Picasso

Piet Picasso_sinterklaas entertainment_sinterklaasfeest_sinterklaasshow_bannerSite.jpg

Als u advies wil van één van onze adviseurs neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder om van uw sinterklaasfeest een groot succes te maken!