Feesten met Sinterklaas
"De verdwijning van Sinterklaas"

Dit multimedia kinderspektakel wordt gepresenteerd door goochelaar Winfried. Snuffie het goochelkonijn en Rimpel de brutale hond. Samen met alle kinderen gaan ze goochelen en helpen met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest.

Malle Pietje speelt belangrijke rol in deze Sinterklaasvoorstelling.

Dit jaar is er paniek op de stoomboot van Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen er achter dat Malle Pietje merkt dat Sinterklaas weg is. De goedheiligman verdwenen? Weg? Hoe kan dat nou, net was hij er nog! Malle Pietje en alle andere Pieten zijn in paniek. Winfried en de kinderen gaan samen opzoek gaan naar een oplossing. Komt Sinterklaas nog terug? Maar belangrijker kan het feest nu nog wel door gaan?

Komt Sinterklaas wel dit jaar?

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Komt Sinterklaas wel? Krijgt iedereen dit jaar wel een cadeau?

Tijdens de Sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator WINFRIED aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Doormiddel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele PIETENBENDE. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.


Feesten met Sinterklaas direct boeken.


Sinterklaas begroet de kinderen bij de liveshow