Laatste kans om de echte sint te boeken!

Sinterklaas stress
17 september 2019
7 reden om onze sinterklaasshows te boeken of huren
1 oktober 2019

Wij kregen een bericht van Pers Piet. Hij liet ons het volgende sinterklaasnieuws weten vanuit Spanje. Sinterklaas heeft besloten nieuwe zwarte pieten dit jaar mee te nemen als hij weer naar Nederland komt. Wij van Feesten met Sinterklaas zijn ontzettend blij dat dit jaar het pietenteam van sinterklaas is uitgebreid met een aantal extra zwarte pieten. Ze zullen te zien zijn in onze exclusieve sinterklaasshows. Graag stellen wij deze pieten aan u voor.

Dit jaar nieuwe zwarte pieten in onze sinterklaasshows.

De twee jongste mini pietjes zijn twee schattige jonge meisjes pieten. Ze heten Pietelotje en Pieteletje. Deze twee schatjes zullen op hun rug een schooltas dragen om het strooigoed mee te nemen en uit te delen. Ook twee oude bekenden zullen dit jaar weer mee komen en plaats nemen in het vast team. Pret Piet is één van die pieten. Na enkele jaren afwezig te zijn geweest is ze ook weer van de partij. Deze grappenmaker kan het vast niet laten om sinterklaas, de kinderen en de overige zwarte pieten in de maling te nemen met al haar grappen en grollen tijdens de vele sinterklaasshows dit jaar. De andere naam is Opper (ballon) Piet. Opper Piet staat voor Olivero, Pedro, Pieter, Enrico, Ricardo of te wel OPPER (piet). Hij is de belangrijkste piet van alle pieten. Nou ja dat vindt hij zelf. Verder is hij een kei in het moduleren van ballonfiguren. Hij maakt razendsnel van een ballon de meest mooie creaties. Dus een topper om op uw evenement erbij te hebben. Kortom de pietenbende bestaat nu uit tien vaste zwarte pieten die Sint-Nicolaas kunnen vergezellen bij onze shows.

De echte sinterklaas ontmoeten, kan het nog magischer?

Ons sinterklaasteam kenmerkt zich vanwege onze professionele acteurs, de prachtige eigen kostuums en een unieke uitstraling. Wij maken de kinderdroom helemaal waar en zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Met oog voor details laten wij het sinterklaassprookje tot leven komen. Uw gasten zullen oog in oog staan met de enige echte Sinterklaas! Al onze shows zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Dus of het nu 25 of 10.000 kinderen zijn. Vergeet niet dat uw wensen bij ons op één staan!

Heeft u nog geen sinterklaasshow geboekt? Doe dit dan snel, want onze professionele sinterklaasshows behoren tot de beste en meest succesvolste van Nederland. Er zijn nog maar enkele gaatjes in de agenda.

Comments are closed.