Sinterklaas en zijn pieten strooien met korting!

Het inpakken van cadeautjes met Sinterklaas, hoe oud is dat?
13 januari 2024
De religieuze kant van Sinterklaas oftewel de Heilige Sint-Nicolaas
14 februari 2024

Het jaar is pas net van start en Sinterklaas heeft pas enkele weken zijn voetjes omhoog. De pieten zijn aan het bijkomen van de afgelopen Sinterklaasperiode bij het zwembad. Toch zijn wij alweer druk bezig voor het komende Sinterklaasseizoen 2024.

De agenda van de drukste periode van het jaar is weer open. Wij zijn dankbaar voor de opdrachtgevers die ons ieder jaar weer weten te vinden. Daarom bieden wij deze opdrachtgevers altijd aan het begin van het nieuwe jaar de kans om als eerste te boeken. Zeker omdat het maar een paar weekenden zijn en de vraag hoog is.

Nieuw Sinterklaas reclamemateriaal is de deur uit.

We zijn dit Sinterklaasseizoen goed begonnen. Met nieuwe visitekaartjes, folders en een presentatiemap bieden wij onze diensten voor het komende Sinterklaasseizoen weer aan. Vol trots zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met nieuw fotomateriaal en het ontwerpen van al het reclamemateriaal. Wij nodigen u dan ook graag uit om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze adviseurs om te kijken wat wij dit jaar voor uw gasten kunnen ontwikkelen. Ook zal Sinterklaas ons land met een stormbezoek vereren en enkele opdrachtgevers van ons in het zonnetje zetten en verrassen, zoals alleen Sint-Nicolaas dat kan.

Nieuwe Sinterklaasshows en entertainment voor 2024

Ook hebben wij ons aanbod weer verder uitgebreid. Zo hebben wij een compleet nieuwe Sinterklaasshow ontwikkeld. Met de titel “Sinterklaas pakt uit” is dit familiespektakel te zien in het land en exclusief bij ons te boeken. Een andere succes show van ons “De MAGIE van Sinterklaas” zal vernieuwd worden met enkele nieuwe illusies die in de komende periode van dit jaar zullen worden gebouwd. Een ander item is de Sinterklaas Photobooth Zuil. Wij hebben al enkele jaren exclusief de Kado PhotoBooth. Dit is ook een groot succes op de vele Sinterklaasevenementen. We kregen de vraag uit het land of we niet een andere mogelijkheid was om een Sinterklaasselfie voor evenementen te creëren. Daar is deze prachtige Sinterklaas PhotoBooth Zuil uit ontstaan. Een zuil helemaal in het thema van Sinterklaas. Met een mooi decor dat erbij hoort. Natuurlijk zijn alle vertrouwde shows en entertainment ook dit jaar weer gewoon bij ons te boeken.

Bekijk de website en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

Comments are closed.