Sneltekenaar Piet Picasso


 

Mega sinterklaaskleurplaat

Het grote succes van het vorig jaar is de Mega Sinterklaas Kleurplaat. Dit is de ideale oplossing voor dat de sinterklaasshow of voorstelling gaat beginnen. Veel gasten komen natuurlijk ruim op tijd naar uw sinterklaasfeest. Om de kinderen bezig te houden is dit het perfecte Sinterklaas entertainment. Aan het begin van het evenement staat er in het midden van de Sinterklaas kleurplaat een kleine tekening die gemaakt is van zwarte stift. Piet Picasso zal de tekening ter plekken verder uitbreiden tijdens het evenement. De kinderen kunnen de Mega Sinterklaas Kleurplaat inkleuren met wasco. Piet Picasso is een lieve en vriendelijke Piet die de kinderen helpt met inkleuren. Tevens zal deze zwarte piet de kleurplaat steeds verder uitwerken. Dit kan op verzoek van de kinderen van alles worden. Bij ieder evenement wordt het een unieke tekening. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijf in de kleurplaat te verwerken. Piet Picasso draait er zijn hand niet voor om.

Sneltekenaar Piet Picasso

Dit jaar komt er een hele bijzondere sneltekenaar Piet Picasso mee naar Nederland! Piet Picasso (karikatuurtekenaar) tovert razendsnel met zijn stift de mooiste karikatuur tekeningen met humor van de kinderen op papier. Omdat Piet Picasso mobiel is kan hij zich prima voor of na de sinterklaasshow tussen uw gasten bewegen. Deze kindervriend gebruikt zijn talent om jong en oud vast te leggen. Gewapend met zijn tekenkoffer en een grote houten ezel met een prachtige goudgele lijst verschijnen de prachtigste tekeningen op het papier. Uw bedrijfslogo en tekst kan op het papier worden voorgedrukt.

Mega_kleurplaar_piet_picasso
kleuren_met_piet_picasso

Technische gegevens

Tijdsduur 1, 2 of 3 uur
Afmetingen Tekenwand 3,75 meter breed x 1,90 meter hoog

Piet Picasso is multi inzetbaar voor uw sinterklaasfeest. De mega sinterklaaskleurplaat is de afgelopen jaren een groot succes. Maar sneltekenaar en karikaturen tekenen van uw gasten is ook uniek sinterklaasentertainment.