Het magische sinterklaas sprookje brengen wij vol passie tot leven.

 
 

Ik stel me graag aan u voor

Het Sinterklaasfeest heb ik altijd erg magisch gevonden. Vanaf dat ik het grote geheim weet, heb ik altijd met veel plezier en enthousiasme zwarte piet gespeeld en heb ik een passie voor deze bijzondere traditie ontwikkeld. Op mijn 4e jaar kreeg ik een goocheldoos en begon mijn fascinatie voor de goochelkunst. Op mijn 9e werd ik Nederlands kampioen goochelen en op mijn 10e jaar trad ik op, tijdens het wereldcongres van de goochelkunst. Ik werd gescout voor Amerika, Monaco, Japan en heb met mijn magie heel de wereld gezien. In mijn tiener jaren kwam ik erachter dat het Sinterklaasfeest met alle rituelen en de goochelkunst heel veel met elkaar te maken had. Sterker nog, de goochelkunst is ontstaan uit de magie die onze verre voorouders duizenden jaren geleden, bedreven. Hier is de basis van het Sinterklaasfeest met zijn rituelen en gebruiken ook uit ontstaan. Logisch dus dat ik een passie had voor het leukste feest van het jaar en het magische vak vol illusies. 

Sinds 1994 heb ik een entertainment bedrijf, gericht op magie en illusieshows. Meteen ontstond er een tak die zich richtte op het Sinterklaasfeest. In de afgelopen 30 jaar heb ik een team met professionals om me heen verzameld en groeide mijn bedrijf. Ik ben er trots op dat ik met mijn bedrijf “Feesten met Sinterklaas” tot op de dag van vandaag, in de top van de Sinterklaasbranche sta. Wij maken de mooiste Sinterklaasshows en verzorgen het exclusiefste Sinterklaasentertainment. Ook maken wij voor Sinterklaas videocontent en creëren totaalconcepten. Ook mogen we nog steeds voor de grootste bedrijven Sinterklaasbelevingen ontwikkelen.

Dus, bent u op zoek naar een echt creatief en exclusief concept? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik deel graag mijn verhaal, visie en ervaring met u.

Met een mysterieuze groet,

WinfriedSinterklaasshows bij uw bedrijf.

Toen wij startten met "Feesten met Sinterklaas" en ons richtten op de Sinterklaasfeesten bij bedrijven en evenementen, konden we niet weten dat het zo snel een groot success zou worden. Al vele jaren horen wij bij de top van de markt. Hier zijn wij enorm trots op en blijven altijd werken om onze Sinterklaasshows steeds beter te maken en de kwaliteit op het hoogste niveau te houden. Door het grote success zijn wij begonnen om meerder Sinterklaasshows te produceren. Maar meer shows met Sinterklaas betekent meer presentatoren en acteurs.

Wij werken met een professioneel team acteurs en presentatoren, met een voorliefde voor het Sinterklaasfeest. Ieder van ons heeft een uitgebreide CV op het gebied van presenteren of acteren. De een heeft veel voor televisie gedaan; de ander met het presenteren van kindershows in het land. We zijn allemaal bedreven in het improviseren en maken er een fantastische Sinterklaasbeleving van. Wij kijken er naar uit om op uw Sinterklaasfeest een echte “familie” sinterklaasshow neer te zetten, waar uw gasten mooie herinnereingen aan zullen houden en hopelijk zullen genieten van het mooiste feest van het jaar. Met veel plezier begeleiden wij uw Sinterklaasfeest.

Hopelijk tot snel bij uw Sinterklaasfeest het komende jaar.

Sinterklaas op TV

Naast de sinterklaasvoorstellingen die wij maken zijn we ook producent van sinterklaas videocontent voor bedrijven en andere opdrachtgevers. Zo maakten wij videoclips, sinterklaas televisieseries en zelfs enkele jaren een live televisiestudio programma met sinterklaas en zijn pieten voor een regionale omroep. De laatste jaren produceren wij ook sinterklaascontent voor YouTube, bedrijven en een landelijke televisie omroep.

Bedrijven weten ons ook te vinden als ze een originele videouitnodiging willen voor hun sinterklaasfeest. Zo maken wij videouitnodigingen met sinterklaas, die naar de gasten gestuurd wordt. Zodat ze al helemaal in de stemming komen voor het sinterklaasfeest van het betreffende bedrijf.

Iets leuks doen rond sinterklaas?

Of u nu een sinterklaasshow, entertainment, videoclip, televisieserie, televisieprogramma, commercial, videocontent of totaal organisatie voor uw sinterklaasfeest zoekt.

Wij zijn van alle markten thuis!