Het magische sinterklaas sprookje brengen wij vol passie tot leven.

Hoe het begon met onze sinterklaasshows


Het produceren van sinterklaasshows is lang geleden ontstaan. Toen we met ons bedrijf begonnen deden we alleen het voorprogramma van sinterklaas. Dus voordat de goedheiligman langs kwam bij bedrijven warmden wij door middel van een kindershow het publiek op. Veel opdrachtgevers waren erg tevreden over onze shows en vroegen of wij niet een complete sinterklaasshow konden maken. Zodat de kwaliteit van sinterklaas en zijn zwarte pieten het zelfde was als de kindershows die wij maakte. Wij zijn die uitdaging meer dan 20 jaar geleden aangegaan en produceren voor vele grote bedrijven en organisaties de complete sinterklaasshows. Opdrachtgevers als AvroTros, Miniserie van Economische zaken, Electrolux, Rabobank en Lekkerland zijn enkele voorbeelden van tevreden opdrachtgevers.

Sinterklaas op TV


Naast de sinterklaasvoorstellingen die wij maken zijn we ook producent van televisie content. Zo maakten wij videoclips, sinterklaas TV series en zelfs enkele jaren een live studio sinterklaas programma. De laatste jaren produceren wij ook sinterklaas content voor YouTube en bedrijven. Zo hebben wij ook een Sinterklaas les pakket ontwikkeld als tegenhanger van het sinterklaasjournaal van de NTR. Voor basisscholen, kinderdagverblijven, wijkverenigingen en de BSO is dit een unieke speciale Sinterklaas beleving. Zo verschijnen er video`s die gekoppeld zijn aan een Sinterklaas les pakket. Zo beleven de leerlingen en kinderen een sinterklaas avontuur welke naadloos aan kan sluiten bij het bezoek van sinterklaas aan uw basisschool, kinderdagverblijf, wijkvereniging of BSO.Wij leveren ook Sinterklaaspakketten

Met ons bedrijf gaan we voor een complete beleving tot in de kleinste details. Daarom bieden wij buiten de Sinterklaasshows en het entertainment veel meer. Heel veel bedrijven geven naast het cadeau de kinderen nog een snoepzak of iets kleins mee naar huis als bedanktje. Deze bedankjes noemen wij Sinterklaaspakketten. Deze mooi bedrukte sinterklaas cadeaubox is een mooie aanvulling. Deze cadeauboxen kunnen gevuld worden geheel naar uw wensen. Zo kan er een chocoladeletter of een snoepzak in. Deze snoepzak is rijk gevuld met kruidnoten, taaitaai, suikerhartjes en chocolade munten. Of doe er een unieke sinterklaas CD in. Hierdoor gaat de beleving aan uw sinterklaas evenement thuis verder. De liedjes van de show zullen de beleving van het Sinterklaasfeest verhogen door thuis dagelijks na te genieten. Maar ook een knuffel, poster of foto van de Sint en zijn pieten behoren tot de mogelijkheden.

Een andere mogelijkheid en al jaren een groot succes zijn de Sinterklaas helium ballonnen met aan het uit eind een snoepzak. De snoepzakken het zelfde gevuld als van de cadeauboxen. Elk kind is gek op een ballon. Het voordeel is dat we dan de ballonnen in trossen kunnen aanleveren en deze op uw Sinterklaasfeest als decoratie kunnen plaatsen. Als het Sinterklaasfeest is afgelopen kunnen de ballonen aan de kinderen worden mee gegeven naar huis.

Heeft u geen sinterklaasshow of entertainment bij ons heeft geboekt? Geen probleem, de Sinterklaaspakketten worden ook los geleverd en een dag voor uw evenement op het gewenste adres geleverd!


 
 

Iets leuks doen rond sinterklaas? Of u nu een sinterklaasshow, sinterklaasentertainment, videoclip, televisieserie, sinterklaas televisieprogramma, commercial, content of sinterklaas les pakket wil. Wij zijn van alle markten thuis!