Het magische sinterklaas sprookje brengen wij vol passie tot leven.

Hoe het begon met onze sinterklaasshows


Het produceren van sinterklaasshows is lang geleden ontstaan. Toen we met ons bedrijf begonnen deden we alleen het voorprogramma van sinterklaas. Dus voordat de goedheiligman langs kwam bij bedrijven warmden wij door middel van een kindershow het publiek op. Veel opdrachtgevers waren erg tevreden over onze shows en vroegen of wij niet een complete sinterklaasshow konden maken. Zodat de kwaliteit van sinterklaas en zijn zwarte pieten het zelfde was als de kindershows die wij maakte. Wij zijn die uitdaging meer dan 20 jaar geleden aangegaan en produceren voor vele grote bedrijven en organisaties de complete sinterklaasshows. Opdrachtgevers als AvroTros, Miniserie van Economische zaken, Electrolux, Rabobank en Lekkerland zijn enkele voorbeelden van tevreden opdrachtgevers.

Sinterklaas op TV


Naast de sinterklaasvoorstellingen die wij maken zijn we ook producent van televisie content. Zo maakten wij videoclips, sinterklaas TV series en zelfs enkele jaren een live studio sinterklaas programma. De laatste jaren produceren wij ook sinterklaas content voor YouTube en bedrijven. Zo hebben wij ook een Sinterklaas les pakket ontwikkeld als tegenhanger van het sinterklaasjournaal van de NTR. Voor basisscholen, kinderdagverblijven, wijkverenigingen en de BSO is dit een unieke speciale Sinterklaas beleving. Zo verschijnen er video`s die gekoppeld zijn aan een Sinterklaas les pakket. Zo beleven de leerlingen en kinderen een sinterklaas avontuur welke naadloos aan kan sluiten bij het bezoek van sinterklaas aan uw basisschool, kinderdagverblijf, wijkvereniging of BSO.
Kies een show

Bent u opzoek naar een sinterklaasshow of sinterklaasentertainment voor uw sinterklaasfeest bij uw bedrijf? Wij hebben een ruim aanbod en behoren met onze sintshows tot de top van NederlandOntmoet ons

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij nemen al uw zorgen compleet uit handen zodat u heerlijk kan genieten van het sinterklaasfeest, net als uw gasten.Bepaal een datum

Belangrijk is om ruim op tijd een datum te kiezen. Omdat sinterklaas maar een korte periode in het land is willen veel bedrijven en organisaties gebruik maken van onze diensten. Wij hebben daarom maar een beperkt aantal tijden in onze agenda. Wees er dus snel bij!

 
 

Iets leuks doen rond sinterklaas? Of u nu een sinterklaasshow, sinterklaasentertainment, videoclip, televisieserie, sinterklaas televisieprogramma, commercial, content of sinterklaas les pakket wil. Wij zijn van alle markten thuis!