Kado photobooth


 

Kado selfiebox

Een groot Kado van Sint en Piet is het thema van deze photobooth of selfiebox, en een aanwinst voor ieder sinterklaasfeest. Het belangrijkste van het feest zijn zonder twijfel Sinterklaas en zijn pieten. Alleen een bezoek van de Goedheiligman zou erg saai zijn. Het is belangrijk uw evenement iets meer aan te kleden. Hoe doe je dat nu beter dan met een beleving?

De sfeermaker en sinterklaasentertainment voor jong en oud is absoluut een photobooth of selfiebox. Wij hebben niet één photobooth, maar zelfs twee! De selfieboxen zijn verschillend waarvan deze de grootste is. De aankleding is met een mega groot kado op uw evenement compleet in het Sinterklaasthema. De gasten krijgen deze leuke en grappige foto's direct mee naar huis. Want wie houdt er niet van een selfie maken?

Foto's worden vaak zorgvuldig bewaard of thuis opgehangen, maar ook worden ze over social media verspreid. Een gratis foto is een leuke reclame en altijd een succes en met uw bedrijfslogo in de foto een blijvende herinnering.

Hoe werkt het?

Heel simpel ook voor kinderen! Uit een verkleedkist kan men kiezen voor een mijter, pieten baret, gek attribuut of helemaal niets. Iedereen wordt door de begeleider uitgenodigd om door het doek, het kado binnen te gaan en dan staat uw gast voor de photobooth. Dit wordt helemaal begeleid dus je hoeft alleen maar de instructies op het scherm op te volgen.

Als je in de cameralens kijkt zie jezelf op het scherm. Ben je er klaar voor dan wordt de photobooth of selfiebox gestart. Op het scherm telt de selfiebox af van 5, 4, 3, 2, 1 en bij 0 wordt de foto automatisch gemaakt. Dit wordt in totaal 3x herhaalt en klaar! Automatisch komt je foto aan de zijkant buiten het enorme kado eruit.

De gastheer of -vrouw opent de selfiebox en je krijgt dan direct gratis je selfie buiten de photobooth mee.

De selfiebox of photobooth in de vorm van een mega groot sinterklaaskado is een absolute publiekstrekker en geeft uw gasten een onvergetelijke ervaring.


Uw wensen zijn te vervullen en dit sinterklaasentertainment is gegarandeerd een succes!

Kado-photobooth-selfiehokje-selfiebox-sintselfie-website-origineel
Kado-photobooth-selfiehokje-selfiebox-sintselfie-sinterklaasfeest-website-origineel

Technische gegevens

Tijdsduur 2 of 3 uur
Afmetingen 2,50 meter breed x 1,5 meter diep x 2,40 meter hoog
Stroom 1x 16 amp 220 volt (vrije groep)
Opbouwtijd

60 minuten

Begeleiding

1 gastheer of gastvrouw

Belangrijk De photobooth kan alleen binnen geplaatst worden.

Voor meer informatie of ander Sinterklaasentertainment kan u altijd contact opnemen met een adviseur.  Wij denken graag met u mee.