Sinterklaas photobooth zuil


 

Sinterklaas photobooth zuil, leuk entertainment voor uw sinterklaasfeest.

Een exclusieve photobooth met een sinterklaas uitstraling!

Al jaren zijn onze selfiehokjes of boxen een groot succes op alle Sinterklaasfeesten. Om het plaatje compleet te maken wordt de sinterklaasselfie begeleid door een gastheer of -vrouw om een leuke en gekke foto te maken. Naast de zuil die helemaal in Sinterklaassfeer is plaatsen we een achtergrond waar uw gasten voor gaan staan. Zo poseren de kinderen of familie`s in een magische Sinterklaassfeer.

Wij leveren echt alles compleet in sinterklaasthema. Bij de sinterklaas photobooth zuil of selfiebox zijn props in sinterklaasthema aanwezig om de foto nog leuker te maken. Zo zijn er sinterklaasattributen zoals; handpoppen van Sinterklaas, piet en het paard, sintstaf en verkleedkleding als een mijter, mantel, pietenkraag, pietenbaret dus keus genoeg.

 

Hoe werkt de sinterklaas photobooth zuil?

Stap 1; Pak een sint fotoprop of gadget? Wil je nog een een gekke diadeem, mijter, pietenbaret of iets anders.

Stap 2; Ben je klaar? De gastheer of -vrouw start de sinterklaas photobooth zuil. Kijk in de camera! Het scherm telt af van 5,4,3,2,1, en bij 0 maakt de fotozuil automatisch de foto. Blijf lachen of gek doen t/m de flits.

Stap 3; De fotozuil maakt drie foto's achter elkaar, dus blijf staan en lachen! Wissel na elke foto van positie en of pak een andere sinterklaasfotoprop. Als het klaar is verschijnt de foto met jouw 3 sint selfies op het scherm en het eind resultaat wordt geprint.

Stap 4; Klaar, verlaat je plek voor de achtergrond en leg de fotoprops terug en je krijgt de foto direct van de begeleiding.

Stap 5; Wow, wat een toffe foto en nu nog een keer! En nog keer..!

 

Uw sinterklaasfeest als blijvende herinnering.

Uit de sinterklaas photobooth zuil komen foto’s in formaat 10x15 cm. Wij maken gebruik van een uniek fotokader ontwerp. Wij passen de grootte en het design van de foto`s gratis aan naar jouw persoonlijke smaak en wensen. In de foto kan ook een bedrijfslogo of sponsor met eventueel een slogan of datum gezet worden. Na afloop van het evenement ontvangt u alle foto`s digitaal als aandenken.

Zelfs voor kinderen is het heel makkelijk om zelf 3 selfies te maken. Een begeleider nodigt de kinderen of families uit en helpt om op de foto te gaan. Echt alles in het sinterklaasthema maakt het een echte onvergetelijke sinterklaasbeleving en gegarandeerd lachen!

 

Sint-photobooth-zuil-website-ruw
Sint-photobooth-zuil-website-voorbeeld_print-fotohokje

Technische gegevens

Tijdsduur 2 of 3 uur
Afmetingen 2,50 meter breed x 1,5 meter diep x 2,40 meter hoog
Stroom 1x 16 amp 220 volt (vrije groep)
Opbouwtijd 60 minuten
Begeleiding 1 gastheer of gastvrouw
Belangrijk De photobooth kan alleen binnen geplaatst worden.

Voor meer informatie of ander Sinterklaasentertainment kan u altijd contact opnemen met een adviseur.  Wij denken graag met u mee.