Kado photobooth


 

Kado selfiebox

Een groot Kado van Sint en Piet is het thema van deze photobooth of selfiebox, en een aanwinst voor ieder sinterklaasfeest. De sfeermaker en entertainment voor jong en oud! De gasten krijgen deze leuke en grappige foto's direct mee naar huis. Want wie houdt er niet van een selfie maken? Met uw bedrijfslogo in de foto als blijvende herinnering. Foto's worden vaak zorgvuldig bewaard of thuis opgehangen, maar ook worden ze over social media verspreid. Een gratis foto is een leuke reclame en altijd een succes!

Hoe werkt het?

Heel simpel ook voor kinderen! Uit een kledingkist kan men kiezen voor een mijter, pieten baret, gek attribuut of helemaal niets. Men wordt door een gast piet uitgenodigd om door het doek binnen te gaan en dan staat uw gast voor de photobooth. Dit wordt helemaal begeleid dus je hoeft alleen maar de instructies op het scherm op te volgen. Als je in de cameralens kijkt zie jezelf op het scherm. Ben je er klaar voor dan wordt de photobooth of selfiebox gestart. Op het scherm telt de selfiebox af van 5, 4, 3, 2, 1 en bij 0 wordt de foto automatisch gemaakt. Dit wordt in totaal 3x herhaalt en klaar! Automatisch komt je foto aan de zijkant buiten het enorme kado eruit. De zwarte piet die dit begeleid opent de selfiebox en je krijgt dan direct gratis je selfie buiten de photobooth mee.

Eventueel kan er een zwarte piet of zelfs sinterklaas plaats nemen in de selfiebox en met uw gasten op de foto te gaan. Uw wensen zijn te vervullen en dit sinterklaasentertainment is gegarandeerd een succes!

Fotohokje_als_kado
Fotohokje_in_de_form_van_een_kado

Technische gegevens

Tijdsduur 4 uur
Afmetingen 2,50 meter breed x 1,5 meter diep x 2,40 meter hoog
Stroom 1x 16 amp 220 volt (vrije groep)
Opbouwtijd 60 minuten
Belangrijk De photo Booth kan alleen binnen geplaatst worden.

De selfiebox of photobooth in de vorm van een mega groot sinterklaaskado is een absolute publieks trekker en geeft uw gasten een onvergeetbare ervaring.