Sint Experience


 

Sint Experience

Het ziet er nu naar uit dat de meeste Sinterklaasfeest geannuleerd worden bij bedrijven en niet door gaan. De belangrijkste reden is dat de 1,5 meter niet te realiseren is in de kantine. Ook werken er heel veel medewerkers al vanaf maart thuis en het is dan niet verstandig wel een Sinterklaasfeest te organiseren met alle risico`s van dien. Wij hebben de oplossing en geheel Corona Proof. De Sint Experience is een concept die in de buitenlucht plaats vindt en uw medewerkers komen niet met elkaar in contact. Ze zitten met hun eigen familie in de auto.

Sinterklaas bij uw bedrijf Corona Proof

Op uw eigen parkeerterrein zal een bijzondere Sint Experience gerealiseerd worden. Een unieke video uitnodiging van Sinterklaas zelf met de uitleg, zal u ontvangen. Deze kan u als uitnodiging naar uw werknemers sturen. Tevens hoort daar een A4 Speelplaat (PDF) bij die aangepast wordt aan uw bedrijf. Op deze Speelplaat staat een kleurplaat, verlanglijstje en de uitleg van de chocolade letter speurtocht. Op de afgesproken tijd komen de kinderen samen met hun ouders in de auto naar uw bedrijf. Bij aankomst zal één piet het gezin noteren voor ze door de Sint Experience gaan. Een DJ Piet zal zorgen voor de gezellige sfeer als de families door de Sint Experience rijden. Onderweg moeten de kinderen zoeken naar chocolade letters en van de gevonden letters een woord maken onder aan de speelplaat. Aan het eind van de Sint Experience zullen ze ook terecht komen bij de enige echte Sinterklaas, die plaats heeft genomen op zijn troon. Natuurlijk geheel op 1,5 meter (St)afstand. Doormiddel van zijn staf geeft hij de cadeautjes aan in de auto. De krul van de staf fungeert als haak en de lengte zorgt ervoor dat alles op veilige afstand gebeurd, geheel Corona proof. Voor dat de families weer naar huis gaan kunnen ze hun kleurplaat met verlanglijst en het antwoord van de chocolade letter speurtocht in een grote zak gooien. Zo krijgt Sinterklaas ook gewoon alle mooie kleurplaten en verlanglijstjes van de kinderen. Uit alle goede oplossingen van het chocolade letter speurtocht zal er één winnaar worden getrokken. Die een extra verrassing zal ontvangen. Natuurlijk zal de hele Sint Experience mooi gedecoreerd worden en een echte beleving worden die de kinderen nooit meer zullen vergeten.

Het cadeau dat de kinderen ontvangen

Wij nemen uw zorgen uit handen. De Sinterklaas Cadeaubox die de kinderen krijgen leveren wij ook. Er zijn verschillende mogelijkheden en de inhoud kan naar ieder budget worden aangepast. In de Sint Cadeaubox zit een puntzak met luxe Sinterklaas snoepgoed. De puntzak is gevuld met kruidnoten, suikerhartjes, mini taai taai poppen en chocolade munten. Ook zit er standaard een knuffel en chocolade letter in. Heeft u andere wensen dan is dat geen enkel probleem. Of wil u een Sinterklaas Helium ballon aan de Sinterklaas Cadeaubox? Wij helpen en adviseren u graag.

Sint Experience is een corona proof concept met de auto van uw werknemers
Sint Experience met o.a. DJ Piet party

Technische gegevens

Tijdsduur Vanaf 1 uur
Afmetingen De lengte van de Sint Experience is flexibel
Stroom 2x 16 amp 220 volt (vrije groep)
Opbouwtijd 60 minuten
Belangrijk De onderdelen worden overdekt als het regent.

Een Sinterklaasfeest in corona tijd en toch een onvergetelijke ervaring.