Knutselhoek


 

Knutselhoek

Als ouder weet u dat elk kind van jongens tot meisjes gek zijn op knutselen. Of het nu knippen, plakken, kleuren, versieren is met steentjes of glitter. Elke kind kan zich prima vermaken op ons knutsel terras in sinterklaas thema. Wij nemen alles mee om er een groot sinterklaas knutsel festijn van te maken. Dit kinderentertainment is altijd een groot succes op elk sinterklaasevenement.

Wat kunnen kinderen knutselen?

Het komt vaak voor dat kinderen veel te vroeg aanwezig zijn voor de show gaat beginnen. Daarom hebben wij een knutselhoek. Onder leiding van één van onze zwarte pieten kunnen de kinderen knutselen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan u kiezen dat de kinderen een feestmuts, mijter, pieten baret of een verlanglijstje gaan knutselen. Om het vervolgens prachtig te versieren. Ook kan de knutselhoek afgestemd worden op de show. Zodat het verhaal van de show al begonnen is voor de sinterklaasvoorstelling zijn aanvang heeft.

knutselen_tekenen_voor_sinterklaas
Mijter-pietenmuts_knutselen_in_de_knutselhoek

Technische gegevens

Tijdsduur Flexibel
Tafels 2 bier tafels en 4 baken
Oppervlakte Minimaal 2 x 3 meter

De kinderen kunnen knutselen en deze meenemen als ze klaar zijn. Alles natuurlijk onder professionele begeleiding van één zwarte piet