Sinterklaas cadeau pakketten


 

Sinterklaas pakketten voor uw gasten

Met ons bedrijf gaan we voor een complete beleving tot in de kleinste details. Daarom bieden wij buiten de Sinterklaasshows en het Sinterklaasentertainment veel meer. Heel veel bedrijven geven naast het cadeau, de kinderen nog een snoepzak of iets kleins mee naar huis als bedankje. Deze bedankjes noemen wij Sinterklaaspakketten. Hou je van makkelijk, leuk en snel? Koop dan meteen Sinterklaaspakketten bij feestenmetsinterklaas.nl

 

Sinterklaas Helium ballon

Een andere mogelijkheid en al jaren een groot succes. Deze mega folie helium ballon (90 cm x 47 cm) in de vorm van het hoofd van Sinterklaas heeft een doorsnede van circa 92 cm. De ballon is gemaakt van een lichtgewicht metallic folie, waardoor deze gevuld met helium een lange tijd blijft zweven (schatting één week). Opgeblazen heeft de ballon een unieke shape en is aan twee zijden bedrukt. De Ballon is verder voorzien van een zelfsluiter ventiel, waardoor deze zichzelf afsluit wanneer de ballon volledig is gevuld.

De Sinterklaas helium ballonnen zijn voorzien van een lint met aan het uiteinde een snoepzak. De snoepzakken zijn hetzelfde gevuld als van de cadeauboxen. Elk kind is gek op een ballon, dit is dus het perfecte bedankje als de kinderen naar huis gaan.

Het voordeel is dat we dan de ballonnen in trossen kunnen aanleveren en deze op uw Sinterklaasfeest als decoratie kunnen plaatsen. Zo ziet uw locatie er gezellig en mooi uit. Als het Sinterklaasfeest is afgelopen kunnen de ballonen aan de kinderen worden meegegeven naar huis

Sinterklaas cadeaubox

Deze mooi bedrukte Sinterklaas cadeaubox is een mooie aanvulling. Deze cadeauboxen kunnen gevuld worden geheel naar uw wensen. Zo kan er een chocoladeletter en een snoepzak in. Deze snoepzak is rijk gevuld met kruidnoten, taaitaai, suikerhartjes en chocolade munten. Als cadeau zit er ook een lieve knuffel in.

 

Liever een andere inhoud?

U bepaalt en kan aangeven wat u erin wil hebben.

Enkele ideeën: Een unieke sinterklaas CD. Hierdoor gaat de beleving aan uw sinterklaas evenement thuis verder. De liedjes van de show zullen de beleving van het Sinterklaasfeest verhogen door thuis dagelijks na te genieten. Of goocheltrucs zodat de kinderen na het zien van de show “De MAGIE van Sinterklaas” zelf ook kunnen goochelen. Maar ook een poster of foto van de Sint en zijn pieten behoren tot de mogelijkheden. Andere wensen? Laat het ons weten en wij regelen het.

Heeft u geen sinterklaasshow of entertainment bij ons heeft geboekt? Geen probleem, de Sinterklaaspakketten worden ook los geleverd en een dag voor uw evenement op het gewenste adres geleverd!

Sinterklaaspakket-kado-kadootje-cadeautje-sinterklaascadeau-bedankje-ballon-sinterklaasballon-sintheliumballon-3
Sinterklaaspakket-kado-kadootje-cadeautje-sinterklaascadeau-bedankje-snoep-sinterklaassnoep-2

Technische gegevens

Aantallen Er is geen minimum aantal
Bezorging Als u geen show heeft geboekt van ons is het toch mogelijk om alleen sinterklaas cadeaupakketten te bestellen. Wij bezorgen deze voor u evenement op de locatie tegen bezorgkosten
Belangrijk Door de grote drukte is er een levertijd. Bestel optijd! (Uiterlijk 14 dagen voor aankomst van Sinterklaas in Nederland)
   

Naast uw boeking van een Sinterklaasshow of entertainment is het ideaal om ook meteen de bedankjes in de vorm van de helium ballonnen of de Sinterklaas cadeaubox bij te bestellen!