Meet and Greet


 

Meet and greet

Zou u een blijvende herinnering willen creëren na afloop van de show? Dan is dit een bijzondere uit bereiding na één van onze shows. Want welk kind wil er niet op de foto met Sint Nicolaas? Wij plaatsen een troon met een decor er achter. Natuurlijk kleden wij de set aan met wat Sinterklaas decoratie. Na afloop van de show zal Sinterklaas plaats nemen in de troon. Vergezeld van een zwarte piet zit hij klaar om alle kinderen te begroeten en met dus ook iedereen op de foto te gaan. Elke ouder mag een foto maken van de Sint en hun zoon of dochter. Dit kan met hun smartfoon.

Professionele foto

U kan ook kiezen voor een extra optie met een professionele fotograaf en direct de foto geprint. Eventueel met uw logo, datum of andere tekst mee geprint op de foto. Dus na de foto loopt het kind naar een zwarte piet die naast de troon staat. Hier kan het kind meteen de foto ophalen en heeft het een unieke blijvende herinnering aan uw evenement.

Op_de_foto_met_Sinterklaas
ontmoet_Sinterklaas_en_ga_op_de_foto

Technische gegevens

Tijdsduur Flexibel
Decor Achterdoek met troon en kleine decoratie
Oppervlakte Minimaal 2 x 3 meter

Sinterklaas zal plaats nemen op zijn troon. Naast hem staat één traditionele zwarte piet en zitten ze klaar om met alle kinderen op de foto te gaan.