Sinterklaasshow op maat


 

Sinterklaasshow op maat

Opzoek naar een sinterklaasshow? U kan niet vinden wat u zoekt? Dan hebben wij de oplossing! Wij ontwikkelen professionele shows op maat voor bedrijven, winkelcentra, wijkverenigingen en evenementen. Dus een speciale sinterklaasshow voor uw bedrijf of organisatie tijdens het sinterklaasfeest van dit jaar is geen probleem. De voorstelling aanpassen voor een bepaalde doelgroep of mensen met een verstandelijke beperking, wij draaien onze hand er niet voor om. Op aanvraag leveren wij een show op maat waarin we uw wensen kunnen verwerken. Of u nu wilt dat alle kinderen meedoen in de sinterklaasshow op het podium of op een ludieke manier aandacht voor bepaald thema, op verrassende wijze een jubileum verwerken in de sinterklaasvoorstelling of uw eigen bedrijf of product verwerken in het verhaal. Niets is ons te gek. In de afgelopen jaren hebben wij heel veel knotsgekke maatwerkshows verzorgd. Bent u de volgende die met een eigen sinterklaasvoorstelling de show steelt bij uw publiek? Wij denken graag met u mee, heeft u een idee deel het en wij werken het uit. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, stellen wij met ons professionele team van tekstschrijvers en een componist voor u een fantastische persoonlijke sinterklaasshow samen.

Sinterklaas en zijn zwarte pieten zijn de grootste helden van kinderen. U heeft waarschijnlijk prachtige herinneringen aan het sinterklaasfeest. Samen met familie genieten van pakjesavond en allemaal lekkernijen die bij de sinterklaastraditie hoort. De spanning als er op de deur of het raam werd geklopt. Is hij daar echt? En heeft Sinterklaas ook iets meegenomen? Deze magische en spannende momenten zijn de inspiratiebron voor al onze sinterklaasshows. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met sinterklaasshows en weten precies wat uw gasten en de kinderen verwachten of aanspreekt. In de afgelopen jaren ontwikkelden we voor vele grote opdrachtgevers een sinterklaasshow op maat die zijn weerga niet kent. In een brainstormsessie bepalen we de inhoud en realiseren de sinterklaasshow naar uw inzicht. Of het nu in een theaterzaal is of bij uw bedrijf zelf in de kantine of bedrijfshal, de sky is de limit.

Technische gegevens

Tijdsduur Flexibel
Decor inbegrepen maar fexibel
Geluidsinstallatie A set tot 300 personen

De inhoud van de show hangt af van uw wensen. Duidelijk is wel dat Sinterklaas en zijn zwarte pieten onderdeel zijn van de show. Misschien kiest u voor een presentator of niet. Alles ligt open.