Cadeau zonder Naam


 

Cadeau zonder Naam

Alle stoelen aan de kant... Sint Nicolaas is in het land!!!

Een groot probleem met 1 pakje heeft Sinterklaas dit jaar. Vol trots presenteren wij onze nieuwe eigen professionele kindershow “Cadeau zonder naam”. In een afwisselende interactieve sinterklaasshow zal onze presentator de kinderen en u meenemen met het oer Hollandse kinderfeest. Al snel zal Sinterklaas plaats nemen op een prachte troon die op het podium staat. Samen met de presentator zal Sinterklaas zelf een spelshow leiden met een hoog feestgehalte én een goed gevulde zak cadeautjes meenemen die de kids kunnen winnen.

Sinterklaas heeft een heel groot probleem dit jaar.

Aan het eind van de show gaat Sinterklaas natuurlijk cadeautjes uitdelen. Maar dit jaar is er één cadeau zonder naam. Van wie is deze? Hoe kan dit nu? Voor wie is deze? De presentator en Sinterklaas zullen tot slot van de show een spel spelen met de hele zaal. Iedereen die aanwezig is moet mee doen om er achter te komen van wie dit cadeautje is. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen! Alle papa`s, mama`s, jongens, meisjes, collega`s en zelfs de koffiejuffrouw.

Kortom een groot kinderfeest van 75 minuten (incl. meet and greet) samen met de leukste presentator van Nederland Winfried, de Goedheiligman en iedereen van 0 tot 99 die aanwezig is. Bent u de pietendiscussie ook zat? Dan is deze bijzonder kindershow de oplossing! Een enige sinterklaasshow in Nederland zonder zwarte pieten als u dit wenst.

Sint Nicolaas nodigt je graag uit op zijn feest om weer even lekker kind te zijn!

Technische gegevens

Tijdsduur 90 minuten (incl. 15 minuten pauze)
Geluidsinstallatie A set (tot 300 personen)
Lichtinstallatie 8 spots als tegenlicht
Decor Decorstukken en een troon
Stroom 2x 16 Amp. 220 Volt

Een professionele sinterklaasshow met een presentator Winfried, Sint-Nicolaas en 2 traditionele zwarte pieten. De presentatoren kunnen afwijken en deze show is ook te boeken zonder 2 traditionele zwarte pieten.

Het exclusieve boekingskantoor van deze show is JB Productions. Bel 0186-602140 of klik hier voor meer informatie.