Daar wordt aan de deur geklopt


 

Daar wordt aan de deur geklopt

“Daar wordt aan de deur geklopt....” is onze nieuwe en unieke Sinterklaasshow als voorprogramma. De ultieme kindervoorstelling voor dat Sint Nicolaas komt. De show wordt uitgevoerd door één multifunctionele duizendpoot, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de wereld van entertainment. In een 45 minuten durende non-stop show zal Party Piet de meest leuke, interactieve en gezelligste sinterklaasvoorstelling van Nederland presenteren.

We zingen, we springen en we zijn zo blij…

Na de opening van de Sinterklaasshow zal “Party Piet” de kids uitdagen voor de leukste Sinterklaas dans van Nederland. Dansen, zingen en springen in een hoog tempo zijn de ingrediënten voor deze perfecte opwarming voor de komst van Sinterklaas op uw bedrijfsfeest. Swing mee met zijn HIT single “5 december. De Sinterklaashit van dit jaar zingen de kinderen uit volle borst mee met deze superster!

Deze pieten drive in show is een spannende, interactieve disco en spelshow voor de hele familie. Dansen, zingen, opdrachten en een Sint battle zorgen voor zeer veel interactie. Alles gepresenteerd door de populairste zwarte piet van Nederland en uiteraard geheel gebaseerd op de komst van Sinterklaas.

Technische gegevens

Tijdsduur 105 minuten (incl. 15 minuten pauze)
Geluidsinstallatie A set (tot 300 personen)
Decor DJ Booth
Stroom 2x 16 Amp. 220 Volt

Een professionele pieten drive in spel show met Party Piet. Deze show is ook te boeken met Sinterklaas en 2 traditionele zwarte pieten