Sinterklaas pakt uit!


 

Sinterklaas pakt uit!

Alle stoelen aan de kant... Sint Nicolaas is in het land!!!

Vol trots presenteren wij onze NIEUWE eigen professionele kindershow “Sinterklaas pakt uit” in 2024. In een afwisselende interactieve sinterklaasshow zal onze presentator de kinderen en u meenemen met het oer Hollandse kinderfeest. Al snel zal Sinterklaas plaats nemen op een prachtige troon die op het podium staat. Samen met de presentator zal Sinterklaas zelf een spelshow leiden met een hoog feestgehalte én een goed gevulde zak cadeautjes (prijzen) meenemen die de kinderen kunnen winnen en natuurlijk gaan uitpakken.

Sinterklaas is het grote boek kwijt.

Elk jaar is er wel een probleem voor Sinterklaas. Het paard is ziek, staf zoek of de oude stoomboot kapot. Dit jaar hebben de pieten het grote boek kwijt gemaakt. De Sint zal de hulp van de kinderen nodig hebben het probleem op te lossen.

Tijdens deze Sinterklaasshow zullen alle jongens en meisjes het tegen elkaar gaan opnemen. De leukste familiespelshow met de Goedheiligman als middelpunt. Zo gaan we dansen, zingen, het pepernoten spel spelen, Sint battle doen, trek maar aan de bel en raad het pakje. Rond Sinterklaas staan gekleurde grote cadeautjes. Iedereen die op het podium komt mag een cadeau uitzoeken en deze uitpakken. Uiteindelijk zal er 1 overblijven. De inhoud van dit cadeau is voor Sinterklaas. Hij is ook bijna weer jarig en zo hoort dat. Met als hoogtepunt dat alle kinderen een cadeau krijgen die we gezamenlijk zullen gaan uitpakken.

Kortom een groot kinderfeest van 75 minuten (incl. meet and greet) samen met de leukste presentator van Nederland, de enige echte Sinterklaas en iedereen van 0 tot 99 die aanwezig is.

Sint Nicolaas nodigt je graag uit op zijn feest om weer even lekker kind te zijn!

Technische gegevens

Tijdsduur 75 minuten (45 minuten show + 30 minuten Meet and Greet)
Geluidsinstallatie A set (tot 300 personen)
Decor Decorstukken en een troon
Stroom 2x 16 Amp. 220 Volt
Begeleiding Presentator, Sinterklaas en een geluidtechnicus

Een professionele sinterklaasshow met een presentator, prijzen en Sint-Nicolaas. De presentatoren kunnen afwijken.

Wij denken graag met u mee. Neem contact op met één van onze adviseurs.