Hulpsinterklaas? Nee, dankjewel!

Sinterklaas weer in Spanje
Sinterklaas is weer terug in Spanje.
23 december 2021
Suikerbeesten een echte sintlekkernij
Suikerbeesten, sintlekkernij met een betekenis.
6 maart 2022

Iedereen wil geen nep sinterklaas of hulpsint. We willen allemaal de echte sinterklaas op bezoek.

Het loopt langzaam alweer richting het eind van de winter. De knusse lange donkere dagen verdwijnen. Hierbij hoort natuurlijk ook het Sinterklaasfeest als je denkt aan die periode. Gezellig met de hele familie rond de haard samen liedjes zingen, in de hoop dat de goedheiligman zijn weg weet te vinden en snoepen van de heerlijkste lekkernijen!  De enige echte Sinterklaas is altijd erg druk in de periode dat hij in Nederland is. Dus bent u van plan dit jaar een Sinterklaasfeest te organiseren en wilt u niet een “slechte” hulpsinterklaas op uw feest, onderneem dan nú actie!

Geen hulpsinterklaas, maar de enige echte.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat we ergens waren en er een Sinterklaas binnen kwam die slecht gekleed was, een baard die er niet uit zag of zelfs een mijter, baard of pruik verloor.  Of dat de Sint naar alcohol stonk en dronken was. Een nachtmerrie voor iedere ouder of opvoeder. Elke ouder zei dan tegen zijn of haar kind; Dit is een hulpsinterklaas! Veel ouders hebben het dan over hulpsinterklazen als zijn optreden matig tot slecht is en er twijfels ontstaan bij kinderen over het bestaan van de goedheiligman. Dit wil je niet op het Sinterklaasfeest dat u organiseert! Het is dus belangrijk dat u op zoek gaat naar een betrouwbare partner voor het leveren van Sinterklaas bij uw bedrijf.  Uw wilt uw werknemers het beste voorschotelen tijdens het Sinterklaasfeest. Daarom zoekt u naar de echte Sinterklaas. Een top acteur, met veel ervaring en improvisatie talent. De hoogste kwaliteit met prachtig kostuum met oog voor details en tot in de puntjes verzorgd!

Sinterklaas inhuren? Wij beheren de agenda van de echte Sint.

Al meer dan 28 jaar beheren wij de agenda van Sinterklaas en zitten achter de meest succesvolste Sinterklaasshows van Nederland. Wij brengen het magische Sinterklaassprookje vol passie tot leven! Onze landelijk opererende Sinterklaasorganisatie heeft oog voor detail en staat voor top kwaliteit. Of het nu gaat om complete Sinterklaasshows, Sinterklaasentertainment, consumentenacties, video en TV content rond Sinterklaas of complete Sinterklaasfeesten, geheel op maat ontwikkeld. Wij denken graag met u mee en maken uw sinterklaaswensen tot een blijvende herinnering!

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee, hebben ruime kennis en adviseren u graag.

In ons online programma Wist je daT? spraken we met Leo Huis over de geschiedenis en toekomst van deze basisschool waar van Sinterklaas de naamdrager is. Wil jij alles weten over dit onderwerp? Bekijk dan de aflevering van het online programma dat je alles vertelt over de gebruiken en herkomst van het prachtige Sinterklaasfeest.

Bekijk hier de aflevering:

Maak een vrijblijvende afspraak voor duidelijke uitleg én een kop koffie met één van onze professionals (misschien lust u er wel een paar heerlijke kruidnoten bij!)

Comments are closed.