Piet Picasso een nieuw pieten karakter

Vroeg boek korting voor sinterklaas 2019
4 februari 2019

Piet Picasso als u bijzonder sinterklaas entertainment wil

Vol trots kunnen wij melden dat er vanaf nu een nieuw zwarte pieten karakter mee komt met Sinterklaas. Wij van Feesten met Sinterklaas stellen u graag voor aan Piet Picasso. Deze zwarte piet heeft een uniek talent. Hij kan tekenen als de beste. Zo is hij te boeken voor elk sinterklaasfeest of evenement.

Waar kan u Piet Picasso voor inzetten tijdens u sinterklaasviering?

Piet Picasso is in te huren met de Mega Sinterklaas Kleurplaat voor uw sinterklaasviering. Deze kleurplaat zal hij ter plekken uitbreiden op aanwijzingen van de kinderen, die hem dan weer helpen met het inkleuren van de Mega Sinterklaas Kleurplaat. Het is bewezen dat dit concept uniek is en een groot succes is bij uw gasten. Heeft u de voorkeur om kinderen na te laten tekenen? Dat kan als een karikatuur die sneltekenaar Piet Picasso te voorschijn tovert. Hier mee creëert hij een bijzondere ervaring en herinnering aan het mooiste kinderfeest van het jaar!

Piet Picasso is een karakter waar wij ruim 1 jaar aan hebben gewerkt. Alles is tot in het detail verzorgd. Deze zwarte piet is geïnspireerd op Rembrandt van Rijn. De krul snor, bekende baard, alpino pet en de beroemde kraag heeft Piet Picasso ook gekregen. Het mooie haarwerk en zijn kostuum maken het prachtige Sinterklaas plaatje compleet. Het kostuum is tevens op tekeningen van de beroemde schilder geïnspireerd. Van het kostuum van Piet Picasso is er maar één exemplaar en is door ons ontworpen en in eigen atelier gemaakt. Boek nu één van de acts van Piet Picasso en maak de blits bij de kinderen en uw gasten.

Boek of huur nu Piet Picasso voor uw sinterklaasfeest of evenement

Comments are closed.