Vroeg boek korting voor sinterklaas 2019

Piet Picasso een nieuw pieten karakter
17 januari 2019
5 handige tips voor een geslaagd Sinterklaasfeest
9 augustus 2019

Sinterklaas zal uw gasten uitnodigen voor uw sinterklaasfeest

Omdat de agenda weer open is en de boekingen alweer binnen stromen heeft sinterklaas goed nieuws. Als u nu één van onze drie sinterklaasshows boekt voor 2019 ontvangt u een GRATIS video uitnodiging voor uw eigen sinterklaasfeest. Plaats de boeking voor 10 april 2019 en deze video krijgt u kado. De waarde van deze video uitnodiging is € 150,-. Uw gegevens worden in de video vermeld.

Video uitnodiging van Sinterklaas zelf.

Om de totaal beleving nog verder door te trekken is er de video uitnodiging. In een mooie professionele video nodigt de goedheiligman en de pieten (dezelfde als op uw bedrijf komen) de kinderen en uw werknemers uit voor uw sinterklaasfeest. Het eind van de persoonlijke uitnodigingsvideo is voor u een op maat gemaakt; hierin verschijnen al uw gewenste gegevens, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, datum, tijdstip en locatie van het sinterklaasfeest. Het verhaal start al voor dat uw evenement is begonnen.

De video zetten wij op YouTube. Afgeschermd, zodat het alleen te zien is als u de link heeft! Deze link kan u in een email of nieuwsbrief plakken. Zo zien alleen uw gasten de video.

Klik hier voor een voorbeeld video uitnodiging.

Comments are closed.