Assortiment uitgebreid met een Sinterklaas cadeaubox

Krampus-zwarte-begeleider-sint nicolaas-historie_zwarte piet
De oudste religie ter wereld
9 september 2020
Sinterklaasliedje_Sinterklaas-hit_DJ-Piet
Party Piet brengt een Sinterklaasliedje uit dit jaar!
23 oktober 2020

Leuke Sinterklaas attentie om mee te geven aan de kinderen.

Tegen het eind van het Sinterklaasfeest op het werk is natuurlijk het hoogtepunt, de cadeautjes. Elk bedrijf organiseert dit op zijn eigen manier. Kopen de ouders de cadeautjes, regelt het bedrijf dit zelf, of bestellen de ouders zelf online het cadeau in een omgeving van de zakelijke account bij een webshop? Dit is aan het bedrijf en de personeelsvereniging zelf. Bij 90% van de bedrijven die een sinterklaasfeest organiseren voor de kinderen van hun werknemers, krijgen de kinderen ook nog wat extra`s. Wij hebben hier een perfecte oplossing voor en heel handig om dit mee te bestellen bij de Sinterklaasshow.

Cadeaubox van Sinterklaas

Deze mooi bedrukte sinterklaas cadeaubox is een mooie aanvulling op de cadeautjes die de kinderen ontvangen. Deze cadeauboxen kunnen gevuld worden geheel naar uw wensen. Zo kan er een chocoladeletter of een snoepzak in. Deze snoepzak is rijk gevuld met kruidnoten, taaitaai, suikerhartjes en chocolade munten. Of doe er een uniek sinterklaas CD in. Hierdoor gaat de beleving aan uw sinterklaas evenement thuis verder. De liedjes van de show zullen de beleving van het Sinterklaasfeest verhogen door thuis dagelijks na te genieten. Maar ook een knuffel, poster of foto van de Sint en zijn pieten behoren tot de mogelijkheden. Heeft u andere wensen? Dat is geen probleem, wij kunnen aan al uw wensen voldoen en de sinterklaas cadeaubox vullen met alles wat u wenst.

Makkelijk geregeld zonder zorgen

Doordat u dit mee bestelt bij de boeking van de show, heeft u er geen omkijken naar. De roadmanager van de show heeft het aantal bestelde Sinterklaas cadeauboxen bij zich als de technische crew van de show arriveert. Wij ontzorgen u graag op deze drukke dag. Vind u de Sinterklaas cadeauboxen een geweldig idee, maar heeft u een andere sinterklaasshow geboekt? Kunnen wij natuurlijk ook de Sinterklaas cadeauboxen leveren. Deze worden dan bij uw bedrijf afgeleverd een dag voor het evenement, tegen transport kosten.

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren en denken graag met u mee.

Comments are closed.