Sinterklaas tijdens het coronavirus.

de-enige-echte-sinterklaas-ontmoeten_meet-and-greet_op-de-foto_sinterklaas-fotoactie_blog4
Ontmoet Sinterklaas
13 maart 2020
Sinterklaasfeest-organiseren-op-het-werk_sinterklaas bij uw bedrijf-Blog
Tips voor het organiseren van een Sinterklaasfeest op het werk
27 juli 2020

Sinterklaas en zwarte piet zijn gewoon in Nederland tijdens de coronacrisis.

Na een (pepernoten) regen komt altijd zonneschijn. Straks is de coronastorm voorbij en doet sinterklaas weer waar hij goed in is, mensen verbinden en prachtige magische ervaringen geven tijdens bijzondere sinterklaasfeesten en evenementen. Maar op dit moment worden we allemaal keihard geraakt. Blijf niet bij de pakken zitten en bereid je voor op de toekomst. Het corona tijdperk gaat uit eindelijk voorbij en dan kunnen we allemaal weer van het leven en de prachtige sinterklaas traditie genieten.

Ondanks de coronacrisis worden er toch sinterklaasshows geboekt.

Wij merken zelf ook dat ondanks dat iedereen nu thuis zit, mensen toch licht aan de horizon zien. Ze plannen gewoon hun sinterklaasevenementen. Wij krijgen onder andere via de website toch gewoon offerte aanvragen binnen. Dan heb ik het niet over één, maar over soms meerdere per dag. Zelfs boekingen voor de sinterklaasshows komen er gelukkig gewoon binnen. Verschillende experts verwachten ook in de maanden na de zomer een hoge vraag naar evenementen en dus optredens. Die periode is sowieso druk en daar komen nu heel wat aanvragen voor uitgestelde evenementen bij. Zo zal het sinterklaasfeest waarschijnlijk in veel gevallen grootser worden gevierd. Ook wij zien, in tegenstelling tot wat wij had verwacht, een stijging in het aantal aanvragen voor de sinterklaasperiode. Zorg dat u één van onze top sintshows in ieder geval niet misloopt op uw evenement en boek gewoon. U loopt geen enkel risico!

Hoe komt het dat opdrachtgevers bij boekingen geen risico lopen.

Wil je goed voorbereid zijn, dan is het nu belangrijk om in actie te komen en je sinterklaasevenement gewoon te plannen. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, hoeft je dat geen geld te kosten, als door de coronacrisis dingen niet kunnen of mogen. Onze sinterklaasshows en entertainment, kan u gewoon boeken. Na het tekenen van de overeenkomst hoeft u niet bang te zijn voor wat de toekomst ons allemaal brengt in deze onzekere coronatijd. In de algemene voorwaarden van de overeenkomst bij het boeken van onze shows en het entertainment staat vermeld dat als het evenement niet door kan gaan, we gewoon binnen het jaar dat erop volgt we het optreden gewoon kosteloos kunnen verplaatsen naar een datum die u wenst. Mocht u als opdrachtgever (of werken in opdracht voor bedrijven) en heeft u angst dat uw bedrijf of opdrachtgever in de tussen tijd failliet gaat, dan valt dit onder overmacht en kan u ook in die situatie kosteloos af van de boeking van onze sinterklaasshows of het sinterklaasentertainment. U draait niet op voor de kosten. Of denkt u wat nou als er vlak voor het evenement de overheid zegt dat evenementen nog steeds niet mogen, wat dan? Ook hier is natuurlijk over na gedacht. Want als de overheid evenementen verbiedt is het logisch dat we de datum van het evenement gewoon kosteloos verplaatsten zoals ik eerder aangaf. Kortom er zijn geen redenen om niet gewoon aan de gang te gaan voor uw sinterklaasfeest in het najaar. U loopt bij het boeken van ons sinterklaasentertainment geen risico`s. Iedereen is namelijk weer toe aan positiviteit en een mooi vooruitzicht. Samen genieten van de mooiste traditie die ons land kent!

Ook Feesten met Sinterklaas staat voor u klaar in deze tijd.

Wij van Feesten met Sinterklaas staan tijdens werkdagen gewoon voor u klaar om kennis en advies te delen. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om gezamenlijk te brainstormen voor een optreden die op maat voor u ontwikkeld kan worden. Zo komen we de coronacrisis samen door. Het geeft een geweldig gevoel te zien dat ook wij de hand gereikt krijgen en dat er ondanks alles nieuwe sinterklaasshows en optredens geboekt worden binnen ieders mogelijkheden. Dank daarvoor!

Voor een kwaliteit show,  het beste sinterklaasentertainment en de enige echte Sint Nicolaas en zijn mooie traditionele zwarte pieten moet u bij ons zijn. Wij zijn het sinterklaasbedrijf van Nederland!

Comments are closed.