Ontmoet Sinterklaas

sinterklaashw_entertainment_voor_uw_sinterklaasfeest_website
Nieuwe website voor het boeken van sinterklaasshows en entertainment
1 februari 2020
Sinterklaas_is_er_gewoon_in_de-coronatijd
Sinterklaas tijdens het coronavirus.
25 april 2020
de-enige-echte-sinterklaas-ontmoeten_meet-and-greet_op-de-foto_sinterklaas-fotoactie_blog4

Elk kind wil de enige echte snterklaas ontmoeten en hem een hand geven.

Iedereen is groot geworden met de mooiste traditie die Nederland rijk is. De grootste helden van ieder kind, Sinterklaas en zijn zwarte pieten. U heeft waarschijnlijk prachtige herinneringen aan het sinterklaasfeest. Samen met familie genieten van pakjesavond en allemaal lekkernijen die bij de traditie hoort. Als ik terugdenk aan pakjesavond denk ik meteen aan sinterklaasvieringen samen met mijn ouders, oom, tante, mijn opa en oma`s. De spanning als er op de deur of het raam werd geklopt. Is hij daar echt? En heeft Sinterklaas ook iets meegenomen? Deze magische en spannende momenten zijn de inspiratiebron voor alle sinterklaasshows en activiteiten die wij ontwikkelen rond sinterklaas. Daarom deze uitgebreide tip!

Oog in oog met de enige echte Sint-Nicolaas.

Als u een Sinterklaasfeest gaat organiseren voor uw bedrijf. Denk dan vooral aan uw gevoel van toen en het creëren van de mooiste herinneringen aan het prachtige sprookje dat Sint-Nicolaas heet. De magie van het oog in oog staan met de enige echte Sint-Nicolaas. Dit is iets dat de kinderen altijd bij blijven voor de rest van hun leven.

Op schoot bij Sinterklaas

Dit is een bijzondere mogelijkheid om bij te boeken na één van onze sinterklaasshows. Heel even op schoot bij sinterklaas en dan kort met hem kletsen met als hoogtepunt samen op de foto. Een foto waar vele jaren later als je hem weer ziet, je heel even teruggaat naar dat magische moment. Wij plaatsen een decor met daar voor een prachtige troon waar sinterkaas op plaats neemt na afloop van de show. Samen met zwarte piet zit hij klaar om alle kinderen persoonlijk te begroeten. De ouders kunnen dan een foto maken met hun eigen smartphone, van hun kroost samen met zwarte piet en de enige echte sinterklaas.

U kan ook kiezen om bij de meet and greet een professionele fotograaf bij te boeken. Dan heeft u de garantie dat iedere foto een plaatje wordt. Als het kind na de foto weer van schoot gaat kan hij of zij meteen een geprinte foto ophalen bij een zwarte piet. Zodat ze deze blijvende herinnering meteen mee naar huis nemen. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo op de foto mee te laten printen.

Een mooier moment tijdens een sinterklaasviering is er toch niet? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken deze gewoon waar. Ook voor andere verrassende en unieke ideeën kunt u ons contacten. Wij helpen u graag!

Comments are closed.