De magie van Sinterklaas is de familieshow voor Sinterklaasevenementen.

De roe en zak hebben een lange geschiedenis
Waarom hadden vroeger Sinterklaas en zijn knecht een roe en zak?
14 juni 2023
Waar komen de surprises tijdens het Sinterklaasfeest vandaan?
2 augustus 2023

Sinterklaas en illusionist Winfried hebben een eigen illusieshow voor Sinterklaasfeesten.

In 2021 zijn wij gestart met een nieuwe Sinterklaasshow in samenwerking met master illusionist Winfried. De afgelopen 2 jaar was een groot success. De markt was zeer enthousiast. Het is in een korte tijd bijna de meest succesvolle Sinterklaas kindershow geworden van Feesten met Sinterklaas. Ook dit komende Sinterklaasseizoen belooft het weer een drukke peroide te worden. De agenda is al behoorlijk vol dus bent u opzoek naar een Originele Sinterklaasshow? Boek dan snel “De MAGIE van Sinterklaas” en verras uw gasten met deze unieke familieshow vol met spectaculaire illusies en natuurlijk is de enige echte Sinterklaas onderdeel van deze show.

Sinterklaas samen met internationaal top illusionist Winfried.

Sinterklaas heeft de internationaal top illusionist Winfried gevraagd voor een samenwerking. Samen hebben ze de Sinterklaasshow “De MAGIE van Sinterklaas” ontwikkeld. Het grote publiek kent Winfried van het SBS6 TV-programma “De nieuwe Uri Geller” met meer dan 1,4 miljoen kijkers per week. Ook kennen veel kinderen hem van het Telekidsblok van RTL8. In het programma “de Schatkamer” die werd opgenomen in de Efteling was hij ruim 3 jaar vaste gast. Winfried verwierf succes en grote bekendheid door groot opgezette illusieshows. De master illusionist treed al Jaren op in het binnen- en buitenland voor theaters en televisie. Zijn magie en illusies worden in de Sinterklaasshow gecombineerd met de magie van de goedheilgman. Samen zullen ze het publiek verbazen. Tevens zullen Sinterklaas en Winfried de kinderen een goocheltruc leren die ze ook mee naar huis nemen. Dan kunnen ze hun vrienden en familie ook meteen verrassen met een echte goocheltruc.

Sinterklaasfeest organiseren?

Organiseert u een Sinterklaasfeest voor uw werk of bij uw bedrijf? Dan is dit echt de sinterklaasshow die u moet boeken. Ook is deze show prima geschikt voor winkelcentra en evenementen. Bij deze illusieshow is er ook een consumentenactie waardoor het een formule is waar geen 2e van bestaat. Neem contact op met ons en wij vertellen u graag wat wij met dee show voor u kunnen betekenen en leggen uit wat de mogelijkheden zijn van deze show voor uw doelgroep.

Informeer naar de mogelijkheden en boek deze illusieshow met Sinterklaas voor uw evenement!

Comments are closed.