Winfried verslaggever bij landelijke traditionele intocht van omroep ON

Sinterklaasliedje_Sinterklaas-hit_DJ-Piet
Party Piet brengt een Sinterklaasliedje uit dit jaar!
23 oktober 2020
pepernoten_kruidnoten_sinterklaas-strooigoed
Pepernoten zijn de meest populaire koekjes van Nederland
19 januari 2021

Winfried is de verslaggever op de kade bij de landelijke traditionele intocht van Sinterklaas

Ook in Coronatijd komt Sinterklaas gewoon met zijn stoomboot naar ons kikkerlandje. Samen met zijn pieten op hun nieuwe stoomboot de Holland varen ze richting Harlingen. Waar ze tijdens de nationale traditionele intochtworden ontvangen door verslaggever Winfried en alle kinderen thuis die zitten te kijken. De omroep ongehoord Nederland is druk bezig met het vinden van leden om hun omroep in het publieke bestel te krijgen. Eerder dit jaar gaf de voorman van de omroep Arnold Karskens aan, klaar te zijn met het monopoly van de NTR die sinds 2 jaar alleen maar roetveeg pieten laat zien. Uit onderzoek dit najaar bleek dat 86% van Nederland vindt dat hun traditie wordt afgepakt en hij komt dan ook dit jaar in actie.

Eindelijk kan Nederland zelf kiezen

De nu nog online omroep start dit jaar met een zwarte pieten journaal, zodat de Nederlander iets te kiezen heeft. Ben je voor roetveeg pieten kijk je NTR Sinterklaasjournaal. Ben je voor traditionele zwarte pieten die historisch niets met racisme of slavernij te maken hebben kan je kijken naar lokale sinterklaas journaals of nu naar het zwarte pieten journaal van Ongehoord Nederland.

Verslaggever bij landelijke traditionele intocht van Sinterklaas

Het kon dus niet uit blijven dat er ook een nationale traditionele intocht zou komen. Bij het opzetten van dit project is Winfried gevraagd om dit te presenteren en de verslaggever op de kade te zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring en vele sinterklaasshows in het land, mag hij nu zijn opwachting maken bij een landelijke traditionele intocht. Samen met Diego de coolste piet van Nederland zal hij de spanning opvoeren, helemaal in de Corona tijd.

Kijk zaterdag 14 november 2020 om 11:00 uur online naar de landelijke traditionele intocht, die plaats zal vinden in Harlingen.

Stream:  https://www.ongehoordnederland.nl/

Vanaf nu heeft Nederland eindelijk wat te kiezen! Fijne Sinterklaastijd.

Comments are closed.