Nieuwe website voor het boeken van sinterklaasshows en entertainment

7 reden om onze sinterklaasshows te boeken of huren
1 oktober 2019
de-enige-echte-sinterklaas-ontmoeten_meet-and-greet_op-de-foto_sinterklaas-fotoactie_blog4
Ontmoet Sinterklaas
13 maart 2020

nieuwe website voor sinterklaasshows en entartainment

Na een lange tijd van voorbereiding is het dan nu zover, onze nieuwe website is online! Je zit nu naar een gloednieuwe website te kijken van feesten met Sinterklaas. Niet alleen het uiterlijk van onze website is compleet vernieuwd maar zeker ook de functionaliteit is flink op de schop gegaan. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen en zijn nieuwsgierig naar wat u er van vindt. Op de totaal vernieuwde website kan u alles vinden voor een bijzonder sinterklaasfeest. Neem gerust een kijkje en schroom niet om met ons contact op te nemen als u opzoek bent naar een keer wat anders voor uw sinterklaasviering bij uw bedrijf, wijkvereniging of evenement.

Nu ook maandelijks een sinterklaasblog.

Buiten het aanbod van onze sinterklaasshows en sinterklaasentertainment kan u ook maandelijks een sinterklaasblog vinden. Door onze jaren lange ervaring hebben wij veel te vertellen over het sinterklaasfeest en helpen u graag met veel tips of ideeën voor uw sinterklaasviering. Zo geven we informatie die handig is voor het organiseren van een sinterklaasfeest bij u op het bedrijf. Maar voor particulieren zullen er ook sinterklaasblogs verschijnen. Deze kunnen u helpen bij de traditionele sinterklaasviering thuis. Leuke ideeën voor het schoen zetten of pakjesavond delen we graag met u. Bezoek dus regelmatig onze sinterklaas website en u blijft op de hoogte van alles rond het traditionele sinterklaasfeest.

Aanbod sinterklaasshows is ook uitgebreid

Ons creatieve sinterklaasteam is ook weer druk aan de slag gegaan om te kijken of de wensen van onze opdrachtgevers nog steeds vervuld kunnen worden. Wij merkten dat er vanuit bedrijven en opdrachtgevers vraag was naar iets wat er nog niet was op de markt rond sinterklaasshows. Daarom hebben wij buiten Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas, Cadeau zonder naam en Daar wordt aan de deur geklopt van Party Piet een vierde sintshow voor u vanaf dit jaar. Maar dit is geen vaste standaard sinterklaasshow. Wij kunnen vanaf nu een show op maat ontwikkelen voor uw sinterklaasviering. Op deze manier kunt u een exclusieve en unieke sinterklaasshow boeken die wij in samenspraak met u ontwikkelen. Zo kunnen we een thema in de show verwerken of rekening houden met een bepaalde doelgroep. Maar ook uw wensen kunnen wij in een sinterklaasvoorstelling inpassen. Het wordt dan een sintshow waar er maar één van is en exclusief voor uw gasten te zien zal zijn. Voor meer informatie gaat u naar show op maat en vraagt u naar de mogelijkheden.

Heeft u nog geen sinterklaasshow geboekt? Doe dit dan snel, want onze professionele sinterklaasshows behoren tot de beste en meest succesvolste van Nederland. Er zijn nog maar enkele gaatjes in de agenda.

Comments are closed.