Sinterklaas stress

Uniek Sinterklaas entertainment
1 september 2019
Laatste kans om de echte sint te boeken!
25 september 2019

Voorkom sinterklaas stress en boek of huur de sinterklaasshow van de DJ piet Party

Spanje, in het kasteel van sinterklaas is het een drukte van jewelste. De grootste sinterklaas hits knallen door de gangen van het kasteel. Sinterklaas zijn kasteel staat te trillen op zijn grondvesten. De populairste zwarte piet van Nederland bereid zich namelijk helemaal voor op het komende sinterklaas seizoen. Met zijn succesvolle kindershow “Daar wordt aan de deur geklopt” zal hij ook dit jaar weer van de partij zijn. Hij is druk bezig met de nieuwste spellen en de gezelligste liedjes. Want ook dit jaar zal hij de leukste pieten drive in show presenteren, vol met allemaal nieuwe elementen. Dus heeft u voor het sinterklaasfeest bij uw bedrijf, vereniging, winkelcentrum of sinterklaasevenement nog echt een leuke originele sinterklaasshow nodig? Party Piet is er klaar voor. Ook brengt deze piet bekende sinterklaasliedjes om het feest voor en met sinterklaas tot het grootste feest van het jaar te maken.

Drive in show van Party Piet een groot succes

DJ-piet Party doet zijn naam eer aan en gaat er gegarandeerd een super partij van maken. Zijn DJ Booth zal gepoetst zijn en platenkoffer gevuld. Het voordeel van deze 45 minuten durende sinterklaasshow is dat hij met en zonder sinterklaas geboekt kan worden. Dus heeft u ook de sint nog niet geregeld en zoekt u een professionele show die tot in het detail is verzorgd? Dan huurt u de enige echte sinterklaas meteen erbij. Dus wacht niet, want voor u het weet zijn die laatste gaatjes in de agenda van de leukste piet van Sinterklaas ook gevuld.

Heeft u nog geen sinterklaasshow geboekt? Doe dit dan snel, want onze professionele sinterklaasshows behoren tot de beste en meest succesvolste van Nederland. Er zijn nog maar enkele gaatjes in de agenda.

Comments are closed.