Uniek Sinterklaas entertainment

5 handige tips voor een geslaagd Sinterklaasfeest
9 augustus 2019
Sinterklaas stress
17 september 2019

Uniek sinterklaas entertainment voor uw sinterklaasfeest? In deze blog geven we u graag wat ideeen.

Iedereen kent het wel als ze naar het sinterklaasfeest van hun bedrijf gaan. Een toch wat minder leuke clown, oudbollige goochelaar of een poppenkast doet vaak een optreden voor dat sinterklaas langs komt. Wij willen u graag laten zien dat er heel veel meer op de markt is om uw sinterklaasfeest echt bijzonder te maken.

Complete sinterklaasshow voor bedrijven

Wij zijn ruim 20 jaar geleden begonnen om complete sinterklaasshows in de markt te zetten. Wij verzorgden voor grote bedrijven en overheidsinstellingen vaak shows, voordat Sint Nicolaas zijn opwachting maakte. Het waren die bedrijven die bij ons met de vraag kwamen of wij geen sinterklaas hadden. Omdat die collega niet echt zo goed was of het kostuum dat ze hadden ingehuurd niet zo mooi was. Wij zijn toen begonnen om het voorprogramma en het sinterklaasbezoek samen te voegen. Wij kozen voor het kostuum van de TV-sinterklaas en voor professionele acteurs en lieten het verhaal (via een groot scherm) al tijdens het voorprogramma starten. Dat dit een gouden greep was, blijkt nu wel na ruim 20 jaar ervaring hiermee. Dus zoekt u een echt goede en bewezen sinterklaasshow? Kijk dan eens naar Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas of Cadeau zonder naam. Het voorprogramma Daar wordt aan de deur geklopt is los te boeken of met sinterklaas daarna.

Tekenpiet Picasso met zijn Mega Sinterklaas Kleurplaat

Zoekt u echt iets unieks dan is Piet Picasso met zijn Mega Sinterklaas Kleurplaat een echte aanrader. Hij tekent ter plekke deze reusachtige kleurplaat en de kinderen kunnen mee denken en aangeven wat ze willen. Elke kleurplaat is dus altijd anders. U kunt ook een thema aangeven. Of het nu uw bedrijf is dat erin verwerkt moet worden of uw winkelcentrum! Echt alles kan. Of wil u Piet Picasso als sneltekenaar op uw sinterklaasfeest of tijdens een ander evenement? Ook dit kan geregeld worden.

Ballon Pieten vrolijken uw sinterklaasevenement op.

Wij beschikken ook over zwarte pieten die de mooiste balloncreaties maken voor de kinderen. Heeft u wel eens gedacht om deze ballon pieten in te zetten op uw sinterklaas bedrijfsfeest? Bijvoorbeeld om na afloop van het feest als de kinderen hun cadeau hebben opgehaald te laten rondlopen en uw gasten te entertainen. Ook in uw winkelcentrum kunnen de ballon pieten rondlopen en uw bezoekers verrassen met ballonfiguren.

Voor meer bijzonder sinterklaas entertainment helpen wij u graag. Dus zoekt u iets unieks?  Neem gewoon contact op met één van onze medewerkers.

Comments are closed.