Winfried als verslaggever en vriend in een nieuwe Sinterklaasserie

pepernoten en kruidnoten winkel in Amsterdam
Zomer voorbij, dus weer aan de pepernoten!
15 september 2021
Ieder kind wil zijn schoen zetten.
31 oktober 2021

Vorig jaar was Winfried gevraagd door de omroep ON om verslag te doen van de eerste nationale traditionele Sinterklaasintocht 2020. Deze werd uitzending werd gemaakt vanuit Harlingen. Omdat omroep Ongehoord Nederland de traditionele intocht terug wilde brengen voor iedereen die zich niet laat chanteren of dwingen om mee te gaan met het aanpassen van de traditie. Het hoor ook vanuit de bevolking te komen en op een natuurlijke wijzen te veranderen. De intocht was een groot success.

Nieuwe Sinterklaasserie bij Ongehoord Nederland

Omdat Ongehoord Nederland in het publieke bestel terecht kwam moisten ze wachten om van de zenderbaas een tijd slot te krijgen voor een traditionele intocht in 2021 werd er besloten geen intocht te organiseren in 2021. Wel kwam er een online Sinterklaasserie met o.a. Diego de coolste piet van Nederland, Sinterklaas en al zijn pieten. Winfried werd ook gevraagd mee te spelen in deze serie. Omdat hij het gezicht was van de intocht het jaar ervoor.

Winfried is de grootste vriend van Sinterklaas.

In de Sinterklaasserie “Het kado zonder naam” moeten Winfried en de zwarte pieten proberen te achter halen van wie dit kado is en waar die naar toe moet op 5 december tijdens pakjesavond.

Diego en Piet Ramon roepen de hulp in van Winfried om te kijken of hij kan helpen met het problem. Winfried gebruik zelfs zijn magie, maar of dat helpt? Kijk dus de komende weken naar de nieuwe Sinterklaasserie en beleef het Sinterklaasavontuur.

Kijk de online Sinterklaasserie bij omroep Ongehoord Nederland

Stream:  https://www.ongehoordnederland.nl/

Vanaf nu heeft Nederland eindelijk wat te kiezen! Fijne Sinterklaastijd.

Comments are closed.