Dit jaar een nieuw Sinterklaasshow concept.

Sinterklaasfeest-organiseren-op-het-werk_sinterklaas bij uw bedrijf-Blog
Tips voor het organiseren van een Sinterklaasfeest op het werk
27 juli 2020
Krampus-zwarte-begeleider-sint nicolaas-historie_zwarte piet
De oudste religie ter wereld
9 september 2020

Deze sinterklaasshow is de perfecte kindershow voor uw sinterklaasfeest.

Al vele jaren verzorgen wij complete sinterklaasshows voor bedrijven, sinterklaasfeesten, evenementen, winkelcentra en optredens bij intochten. In de afgelopen jaren hebben wij in het totaal 3 verschillende sinterklaasshows in ons assortiment die vooral geboekt worden voor een sinterklaasfeest bij een bedrijf. De oudste en meest succesvolste is Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas, maar ook Cadeau zonder Naam is niet meer weg te denken uit ons aanbod. Daar wordt aan de deur geklopt is een echte pieten disco, met een DJ piet die de kinderen opwarmt voor de komst van Sinterklaas, met traditionele sinterklaasliedjes en ook eigen sinterklaas hits en spellen. Ook dit concept wordt al jaren gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

Toch merkte we dat opdrachtgevers iets anders wilde. Iets wat nog niet op de markt is. Samen met ons professionele team hebben we daarom een vierde concept ontwikkeld.

Sinterklaasshow op maat.

De titel zegt eigenlijk precies wat voor Sinterklaasshow het is. De Sinterklaasshow zal compleet op maat ontwikkeld worden voor elke opdrachtgever. In de afgelopen jaren deden we dit voor enkele vaste opdrachtgevers. Wij hebben een nieuw concept ontwikkeld waardoor dit vanaf nu mogelijk is voor alle klanten en opdrachtgevers. Op aanvraag leveren wij een show op maat waarin we uw wensen kunnen verwerken. Of u nu wilt dat alle kinderen meedoen in de sinterklaasshow op het podium of op een ludieke manier aandacht voor bepaald thema, op verrassende wijze een jubileum verwerken in de sinterklaasvoorstelling. Zelfs uw eigen bedrijf en of product verwerken in het verhaal. Niets is ons te gek.

Maak uw wensen kenbaar, wij stellen met ons professionele team van tekstschrijvers en een componist voor u een fantastische persoonlijke sinterklaasshow samen.

Spreekt dit u aan? Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvend afspraak om het sinterklaasfeest bij uw bedrijf dit jaar uniek te maken.

Comments are closed.